Huolto, katsastus ja varaosat

Meidän kauttamme saat luotettavan huoltopalvelun sekä katsastuspalvelun autollesi.

Voimme hoitaa puolestasi katsastukset, muutoskatsastukset sekä maahantulokatsastukset. Myös kaikki näihin tarvittavat todistukset sekä dokumentit hoituvat meidän kautta.

Lisätietoja klikkaamalla tätä

Lasien tummennukset

Lasien tummennukset hoitaa vankalla kokemuksella A-mainos Oy, jolla on toimipisteet Herttoniemessä sekä Tuusulassa. Mikäli olet suoraan yhteydessä heihin, muista mainita autoni.com niin saat mukavan alennuksen! 

Lisätietoa palvelusta klikkaamalla tätä! 

Meikkaukset ja pesut

Saat kauttamme myös edullisesti todella laadukkaat auton päälli- ja sisäpesut, kovavahaukset, suojapinnoitteet sekä erilaiset meikkaustoimenpiteet kuten myllytykset sekä pienten kolhujen poistot (myös ilman maalausta). Työn tekee Jamine Oy. Mikäli olet suoraan yhteydessä heihin, muista mainita autoni.com niin saat mukavan alennuksen!

Lisätietoa palvelusta klikkaamalla tätä!

Lisävarusteet

Polttoainekäyttöiset Webasto ja sähköiset Defa/Calix lisälämmittimet  saat edullisesti kauttamme. Virallinen asentamo Jamine Oy hoitaa asennuksen. Myös muut lisävarusteet: penkinlämmittimet, lisä- ja työvalot, GPS-seuranta, vetokoukut ja muut. Mikäli olet suoraan yhteydessä heihin, muista mainita autoni.com niin saat mukavan alennuksen!

Lisätietoa palvelusta klikkaamalla tätä!

Ajoneuvojen verhoilupalvelut

Saat kauttamme edullisesti erittäin laadukkaat verhoilu- ja entisöintipalvelut.Mikäli olet suoraan yhteydessä heihin, muista mainita autoni.com niin saat mukavan alennuksen!

Lisätietoa palvelusta klikkaamalla tätä!